Season closing event in Golfroom

Suomen golfliiton vammaisgolfin kilparyhmä kokoontui viettämään 26.11.2011 kauden päättäjäisiä Helsingin Metsälässä sijaitsevaan GolfRoomiin. GolfRoomissa on rakennettu yhteen huoneeseen golf-simulaattori, eli videotykki ja lyöntipaikka sekä sohva ja wc. Yleisestä hälystä lyöntien aikana ei siis tarvinnut välittää, sillä sisälle tultiin koodilla joka ilmoitettiin kätevästi sähköpostiin varauksen yhteydessä.

Itse simulaattorin käyttäminen oli varsin yksinkertaista ja nopeaa selkeällä kosketusnäytöllä, niinpä lämmittelyn jälkeen pääsimme  suoraan itse asiaan. Valittavissa oli yli 40 kentästä mieluisin, meille kentäksi valikoitui Russet hills golf course.
Kahden kameran tekniikalla toimiva simulaattori oli kaikin puolin hieno kokemus, joka lyönnin jälkeen ruutuun tuli täydelliset statistiikat swingistä, osumasta, lavan käyttäytymisestä sekä paljon tietoa esimerkiksi kierteiden voimakkuuksista.
Päästyämme vauhtiin, pelinopeuskin parani, mutta ensimmäisen tunnin harjottelut vaativat sen verran aikaa että ihan emme päässeet kierrosta loppuun. Päivästä jäi kokonaisuuten hyvät fiilikset koko porukalle. Kerran vielä kiitos GolfRoom ja Golfcoatille jotka mahdollistivat tämän loistavan tapahtuman toteutumisen.