Haasteelliset olosuhteet Eurooppa-tourilla Ruotsissa 6.-9.8.2012 (Katso livenä)

9.8.2012
Toisen päivänä haasteelliset olosuhteet jatkuivat edelleen. Suomalaisista parhaiten onnistui Lasse Miettinen jonka kierrostulos +11 oikeutti yhdeksänteen sijaan. Tero Peltola ei onnistunut toisena päivänä ja hänen lopullinen sijoituksensa oli 14.

B-kategoriassa, Markku Korpimäki petrasi loistavasti ensimmäisen päivän tulostaan. Kierrostulos (+8 suhteessa omaan tasoitukseen) nosti Markun lopputuloksissa sijalle 16. Markku Hokkisen vire toisena päivänä ei jatkunut ja hänen lopullinen sijoituksensa oli 18.

A-kategorian voitto ratkesi uusinnassa jossa olivat vastakkain Cauneau Mathieu ja maailman ykköspelaaja Manuel De Los Santos. Cauneau Mathieu ratkaisi voiton itselleen chippaamalla pallon kuppiin n. 15 metristä greenin ulkopuolelta.

8.8.2012
Ensimmäisenä kilpailupäivänä suomalaiset joutuivat taistelamaan paljon olosuhteita vastaan. Greenit olivat liukkaat ja bunkkerit märkiä, johtuen kovasta sateesta edellisenä yönä ja aamuna. Myös kova tuuli vaikeutti lyöntien pituuden arvioimista.

A-kategoria pelaa kenttää valkoiselta Tiiltä, B-categoria siniseltä. “Kenttä on pitkä, tälläisissä olosuhteissa on vaikea päästä iskuetäisyydelle. Kova tuuli vaikuttaa lyöntiin, vähän epäonnea matkassa ja pallo päätyy helposti vähän huonoon paikkaa.” toteaa Tero Peltola (+16) ensimmäisestä päivästään.

Huomenna on päivä uusi, ja suomalaisilla on hyvät mahdollisuudet sijoittua 10 joukkoon. A-sarjassa kymmenes (+15) ja kahdeksas (+14). Peltola ja Lasse Miettinen pelasivat molemmat +16.

B-kategoriassa paras suomalainen, Markku Hokkinen pelasi (+15), kymmenen joukkoon (+11) riittää vielä tekemistä toiselle päivälle. Markku Korpimäen osalta (+23) sijoitus kympin joukkoon on epärealistinen, mutta onnistuneella pelillä Markku voi nousta ylöspäin vielä monta sijaa.

7.8.2012
Markku Korpimäki ja Tero Peltola osallistuvat Euroopan tourin osakilpailuun 7-9.8.2012 Ruotsissa.

Korpimäen peli on alkanut kulkemaan kauden vanhetessa, joten mitalia 2. kategoriasta on lupa odottaa. Seuran (JG) seniorikisoissa Markku takoi kesän parhaan kierroksen (+13). Kun väyläosumia saa, niin se näkyy heti tuloksessa, toteaa Korpimäki.

Peltolan peli tuntuu takkuilevan edelleen, vaikkakin pelasi juuri elämänsä parhaan kierroksen Tarinagolfissa (+5). Ruotsin 1. kategoria tulee olemaan erittäin tasokas kilpailu, jossa menestyminen vaatii Peltolalta kesän parasta golfia.

Muut turnauksen suomalaiset ovat: Lasse Miettinen ja Markku Hokkinen

Liveseuranta turnauksesta on nähtävissä alapuolella

[iframe src=”http://opentour.se/leaderboard/big/2881380137390082507/” width=”100%” height=”1100″]

http://opentour.se/leaderboard/big/2881380137390082507/